Suggestief werk
In mijn werk probeer ik een unieke suggestieve wereld te scheppen. Een wereld van beelden, die is opgebouwd uit diverse materialen in combinatie met verfstreken. Iedere toeschouwer kan hieraan zijn eigen interpretatie geven. De beelden kunnen associaties oproepen met uiteenlopende onderwerpen zoals chaos, verval, natuur, vergankelijkheid. De beelden zijn het resultaat van de wisselwerking van het materiaal, de handeling en het toeval. Tijdens het scheppingsproces houd ik als kunstenaar de regie in handen.

Experimenteel werk
De elementen compositie, vorm - restvorm, contrast, textuur  en gelaagheid spelen een essentiële rol. Gedurende het schilderproces vormt het experimenteren met materialen en technieken een belangrijke uitdaging. Vaak worden verschillende soorten papier, fotomateriaal of stof gebruikt. De acrylverf wordt afwisselend aangemengd met mediumgel of modelleerpasta. Het wordt laag over laag, transparant of juist pasteus toegepast. De verf wordt overwegend aangebracht met behulp van paletmessen. De intensiteit en de directheid, waarmee dit gebeurt, zijn duidelijk voelbaar en zichtbaar.

Algemene informatie
Sinds mijn afstuderen aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg ben ik werkzaam als autonoom Beeldend Kunstenaar en docent Beeldende Vorming. In het Culturele Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek geef ik schilderlessen en workshops. Jaarlijks zijn er exposities in Nederland en Frankrijk en publicaties in het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, Le Crestois en Le Dauphiné Liberé. Mijn werken bevinden zich in collecties in Nederland, België en Frankrijk en zijn gegeregistreerd  bij KunstLoc Brabant, fusie van BKKC en Kunstbalie Tilburg en bij Pictoright.